Nyhedsbrev

GÅ IKKE GLIP af foredrag med
Lars Aakerlund,
Direktør, overlæge, speciallæge i psykiatri, dr.med.

Tirsdag den 2. oktober 2018
kl. 14.00 - 16.00

Tag på arbejde - fra sygemelding til samarbejde
Alsted Consulting inviterer kunder og samarbejdspartnere til Faglig Møde i Kulturhuset Brønden, Multisalen, Brøndby Strand Centrum 60, tirsdag den 2. oktober 2018.
Emnet er “Beskæftigelse, et vigtigt redskab i behandlingen af psykiske lidelser


- Kan man arbejde med en psykisk lidelse?
- Hvorfor er arbejdsidentitet vigtig?
- Hvad er den optimale håndtering af arbejde under sygdom?
- Er en beskæftigelsesorienteret tilgang mulig trods psykiske lidelser?

Lars Aakerlund er psykiater, direktør i PPclinic og medforfatter af bogen Tag på arbejde – fra sygemelding til samarbejde. Han har mange års erfaring med at fastholde menneskers tilknytning til arbejdsmarkedet som led i behandlingen af psykiske lidelser. Han vil i oplægget dele både teo­retisk og praktisk erfaring.

Johnny Alsted er psykoterapeut MPF, mentor og indehaver af Alsted Consulting. Han har mange års erfaring med at få psykisk sårbare og syge i beskæftigelse eller uddannelse. I sit oplæg vil han give eksempler fra cases med særligt henblik på, hvad der kan føre til beskæftigelse, og hvad der kan stå i vejen for samme.
Læs mere om dagen her...
Fra ydre støtte til selvstøtte - hvordan?

Vort logo afspejler vores vision og mission:  en menneskelig proces, der gennem vitaliserende mentormøder, kurser samt meningsfulde jobåbninger og uddannelsesforløb realiserer, forankrer og fastholder selvstøtte.
Læs  mere her om vore forløb

Når vi lærer at støtte os selv under livets op- og nedture, øges vor selvtillid og selvværd. Vi bliver en del af noget større og oplever os forbundne med omverdenen. I AC gør vi os umage med selv at efterleve denne proces og give den videre til andre. Erfaring og empiri viser, at det øger den lediges tilbagevenden til arbejdsmarkedet og formindsker tilbagefald til ledighed.

Vi beskæftiger os med alle målgrupper, de aktivitets- og uddannelsesparate udgør dog den største. To ud af tre af de borgere, vi hjælper, kommer videre, hvad arbejde og uddannelse angår. En mere detaljeret rapport kan udleveres, hvis det ønskes.

Vores succesfulde LAB 32-forløb for PSYKISK SÅRBARE fortsætter!
Forløbet støtter deltagerne i deres udvikling og selvaccept gennem nærværende og vitaliserende samtaler, øvelser og leg. Der er mødedag tirsdag og tilbud om individuelt tilpasset praktik og job de øvrige dage. Forløbet sker i tæt samarbejde med borgers mentor og Alsteds virksomhedskonsulent. Vi henter gerne deltagerne hjemme eller ved station.
Læs mere på vores brochure her og vær velkommen til at kontakte nedenstående undervisere for mere info.


Læs om Michaels historie.
NÅR AUTISME (ASF) OG ASPERGER IKKE ER HINDRING, MEN EN RESSOURCE, DER FØRER TIL JOB OG UDDANNELSE

Læs mere her.

Johnny Alsted
Psykoterapeut MPF og mentor
Mobil: 28 14 30 14
ja@alstedconsulting.dk
Lena Miller 
Psykoterapeut og stresscoach

Mobil: 60 62 63 08
lm@alstedconsulting.dk
Flemming Zahle
Pædagog udd., yoga lærer og fitnessinstruktor

Mobil: 50 55 73 39
fz@alstedconsulting.dk 

Alsted søger kommune-samarbejde
- til fondsstøttet projekt for udsatte unge

Der er tale om etablering af en socialøkonomisk virksomhed, som i første omgang vil drive et cykelværksted og en cykelcafé med henblik på opkvalificering henimod uddannelse eller job. Målgruppen for tilbuddet, der også omfatter undervisning i almene fag, praktikperioder i andre virksomheder, er unge på kanten af samfundet, men vi er åbne overfor at tilpasse projektet en ældre målgruppe, hvis vores kommunale samarbejdspartner(e) aktuelt har udfordringer andetsteds.

Kontakt Johnny Alsted, hvis projektet kunne have jeres interesse. Mobil: 28143014

KURSUS for STRESSRAMTE
AC tilbyder stressramte en ny begyndelse!

Sygefravær på grund af stress boomer disse år. Flere og flere oplever, at længere tids pres - indre såvel som ydre – kulminerer i et kropsligt sammenbrud. Alt sættes på standby, når kroppen siger fra, og der er brug for  at restituere og genfinde styrken. Vi støtter deltagerne i denne proces, der kan byde på erkendelser og ny indsigt i de mønstre, der forårsager stress. Målet er en nænsom tilbagevenden til arbejdsmarkedet. I fællesskab lægger vi en realistisk handlingsplan og følger tæt op.
Se brochure her
Kurset starter op tirsdag den 4. september 2018 kl. 10.00. Kontakt Johnny Alsted for mere info, tlf. 28 14 30 14
Tilmeld dig HER!
Copyright © 2018 ALSTED CONSULTING, Alle rettigheder forbeholdes.
Du modtager Alsteds Nyhedsbrev. Tak for din interesse!

Vores mailadresse til nyhedsbrevet er: nyhed@alstedconsulting.dk
Alsted Consulting, Natskyggevej 20. Køge 4600

Ønsker du at ændre i dine indstillinger?
Du kan
opdatere dine oplysninger eller afmelde dig nyhedsbrevet